أوريفليم هدايا ومفاجأت



 
الرئيسيةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
السلام عليك يازائر ندوعوكم جميعا أحبتنا الكرام للمشاركة والمساهمة معنا في بناء ورقي هذا المنتدى الذي أنشئ لأجلكم

شاطر | 
 

 طريقة عمل النجرسكو

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Safy El_sayed
Admin
Admin
avatar

انثى
العقرب
عدد المساهمات : 358
تاريخ التسجيل : 10/01/2012
العمر : 32
الموقع : http://oriflame4all.only-girls.net

مُساهمةموضوع: طريقة عمل النجرسكو   الخميس أغسطس 23, 2012 1:50 am





المقادير:
ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح رفيعة
ملعقة كبيرة زبدة
جبنة موتزاريلّا
1⁄2 كيلو مكرونة أقلام مسلوقة 1⁄2 كيلو صدور فراخ
مقادير البشاميل:

ملح وفلفل
بيضة
2 كوب لبن 2 ملعقة زبدة 2 ملعقة دقيق
الطريقة:

1- قطّعي الفراخ شرائح صغيرة، وشّوحيها مع الزبدة والفلفل الرومي، لغاية ما تستوي.
2- لتحضير البشاميل، حمّري الدقيق في الزبدة، لغاية ما يبقى لونه دهبي،
وبعد كده ضيفي اللبن مع التقليب السريع والمستمر، علشان الخليط ما يكلكعش
منك، واستمري في التقليب على نار هادية لغاية ما تحصلي على خليط متماسك
وكثيف بالسُمك اللي إنتِ عايزاه، ولو حسّيتي إنه تقيل ممكن تزوّديه شوية
لبن أو شوربة. 3- بعد كده ارفعي البشاميل من على النار وسيبيه يهدى شويه. 4- اخلطي المكرونة مع الفراخ، ونصف كمية البشاميل، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّيهم في صينية الفرن.
5- اخلطي باقي البشاميل مع البيضة اللي عندك، وتبّليه بالملح والفلفل،
وصبّيه على المكرونة، وعلى الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا أو الرومي،
ودخّلي الصينية في الفرن، وسيبيها لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.raslny.com/index.php?sendto=101893
fofo 779
عضو جديد
عضو جديد
avatar

انثى
العقرب
عدد المساهمات : 5
تاريخ التسجيل : 24/08/2012
العمر : 41

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل النجرسكو   الجمعة أغسطس 24, 2012 9:11 pm

هجرب الطريقة دى أنا بعملها بمكرونة أسباكتى وأكسرها والباقى زى المكرونة بالبشاميل عادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل النجرسكو
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أوريفليم هدايا ومفاجأت :: منتدى المرأة :: المطبخ والمنزل-
انتقل الى: